AI Și Diagnostic de Boala

AI Și Diagnostic de Boala

Există două tipuri principale de păr și scalp boli: boli infecțioase și non-infecțioase. Din păcate, cei mai deștepți oameni din comunitatea științifică au avut-o perioadă dificilă găsirea adevăratul vinovat pentru aceasta boala, dar acestea nu au unele idei.

O idee ar fi probleme pentru o persoană de boala capacitatea de luptă și aceasta este cauza CFS. O altă idee are ceva de-a face cu hormoni.

A-D-V-E-R-T-S
Shark Motion
https://www.cazarimunte.com/black-latte-forum-pareri-prospect.htm
Black Latte este un supliment alimentar, care conține cărbune activat. Produsul sprijină procesul de a pierde în greutate și curățare a organismului. Feedback-ul clientului.

Multe boli terminale poate provoca durere. Potrivit U. s. National Library of Medicine și Institutele Naționale de Sănătate, sau NIH, o persoană cu o boală incurabilă poate decide să urmeze un tratament agresiv sau de a opri tratamentul. Urmărirea tratamente agresive pentru terminale de boală poate prelungi viața unei persoane, dar oprirea tratamentului ar putea însemna că persoana se simte mai confortabil moarte. Tehnici de gestionare a durerii în etapele ulterioare de o boală terminală poate oferi o persoană cu un ajutor temporar.

Boala Parkinson este caracterizată prin tremor, rigiditate musculară și probleme cu circulația. Mulți factori, inclusiv genetica, poate influenta sansele unei persoane de a dezvolta boala Parkinson. Acest test include două variante genetice asociate cu un risc crescut de a dezvolta boala.

Melanonychia sunt verticale pigmentate benzi, adesea descris ca nail 'alunite', care se formează de obicei în matricea unghiei. Cauta un medicilor de îngrijire ar trebui să vedeți dintr-o dată această schimbare în unghiei. Aceasta ar putea semnifica un melanom malign sau leziune.

Dungi de culoare închisă poate fi un eveniment normal în negricios persoane, și sunt destul de comune.

Cercetatorii sunt de gând să utilizeze CRISPR-9 să decupați rău Factor IX genele le muta mai aproape de un așa-numit promotor (pentru că "promovează" expresia din alte gene) pentru albumină.
Deoarece ficatul produce albumina în mod natural, punând Factor IX de gene chiar lângă albumina este promotor ar trebui să ia ficatul să producă o mulțime de atât. Și cu niveluri normale de Factor IX curge prin venele lor, pacientului tipurile de simptome ar trebui să dispar definitiv. Echipa are deja testat tratamentul pe ambele rozătoare și simian modele, cu mare succes. "Visul nostru, după ce ne-am face adult proces, este de a trecerea la pediatrie," Sagamo purtătorul de cuvânt al Fiodor Urnov, a declarat pentru New Scientist.

sfaturi de sanatate